Over Flaminga

Een bron van inspiratie

FLAMINGA YOGA & MIND

Flaminga Yoga & Mind laat zich inspireren door de spirituele eigenschappen van de flamingo en staat voor evenwicht, balans en levendigheid. De flamingo symboliek staat ervoor om het hart te helen en in contact te komen met je emoties. 

Flaminga Yoga & Mind organiseert Outdoor Yoga, Meditaties en Stiltewandelingen.

MAAK KENNIS MET DE ORGANISATIE

Flaminga Yoga & Mind is voor en door mensen met een passie voor Yoga, Meditatie en Mindfulness

Patricia

Patricia is Yogacoach, Pilates– en Aerobicsinstructeur. Ze heeft de yogadocentenopleiding bij Yoga Point in Utrecht gevolgd, aangevuld met diverse workshops, oa Yin yoga, Hatha yoga. Chakra’s en Mindfullness. Ook is ze gediplomeerd Personal Trainer, deze opleiding heeft ze gevolgd bij Fysio Physics.  

Patricia is ruim 18 jaar actief en werkzaam op diverse locaties, waarbij evenwicht en balans centraal staan. Als je balans wilt ervaren tussen inspanning en ontspanning dan begeleid ze je hierbij tijdens haar lessen. Het evenwicht herstellen, dat is de uitdaging. Patricia geeft met veel enthousiasme les aan zo’n 160 cursisten per week

William

Naast uiteraard gepassioneerd yoga beoefenaar Heeft William een achtergrond in IT Project Management en is tevens gecertificeerd Scrum Master. Hij houdt zich ook voornamelijk bezig met de organisatorische aspecten van Flaminga Yoga & Mind.

Op het professionele vlak ligt zijn uitdaging en passie in het creëren van een high performing team door gebruik van zijn kennis, zijn vermogen om te gaan met verschillende mensen, culturen en talen het beste te halen uit ieder individueel teamlid. Hij maakt hierbij gebruik van een managementstijl welke het best kan worden omschreven als coachend waardoor de teamleden ook daadwerkelijk de kans krijgen om te groeien in hun rol.

Op het fysieke en spirituele vlak is William al jarenlang beoefenaar van Transcendente Meditatie, Vipassana student, Thetahealing Practioner en uiteraard actief Yoga beoefenaar. Daarnaast volgt hij ook regelmatig diverse workshops over o.a. Yin yoga, Hatha yoga. meditatie technieken, persoonlijke ontwikkeling en tevens volgt hij op dit moment een cursus Neurolinguïstisch programmeren.

Flaminga Yoga & Mind is onderdeel van eConcepts Europe LTD met als hoofdvestiging 27 Old Gloucester Street, London WC1N 3AX Engeland. eConcepts Europe biedt consultancy, development en project management diensten voor online ecommcerce concepten. Meer informatie is te vinden op: econceptseurope.eu

YOGA & MIND WEEKEND

3, 4 en 5 April 2020, Wuppertal (DE)

An Open Heart is an Open Mind